| Cosmin_Filaret_1999 a întrebat:

Este posibil daca un copil fumeaza la 14 ani sa faca cancer pe la 15-16 ani?(Intrebare aiurea)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cancerul nu are vârstă, sex, religie, etc., ai înțeles?
La 14 ani stacnează din creștere, lipsa educației, anturajul, etc., dacă fumează.
Fiecare individ se naște cu minim 200 de celule canceroase, unii fac o formă de cancer, alții nu.
În prezent rata mortalității prin cancer este extrem de mare.
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Curat aiurea. Poti face cancer si dupa 30 de ani de fumat.Un exemplu.Sau nu poti face deloc.Mori din alte cauze.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate face, poate nu face cine stie, oricum fumatul nu poate decat sa ii mareasca sansele

| Crucified a răspuns:

Ce-i cu poza aia? Parcă erai ascuns după vitralii.

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Nu știu dar nici bine nu îți face.

| JoeTPU a răspuns:

Orice este posibil, dar nu e bine sa fumezi, mai ales la varste asa fragede.winking

| Cosmin_Filaret_1999 explică (pentru JoeTPU):

Stiu Stiu..deasta ma las de fumat.

| JoeTPU a răspuns (pentru Cosmin_Filaret_1999):

Bravo,atunci ma bucurwinking

Răspuns utilizator avertizat
| iulia_7948 a răspuns:

Da.

| hondru a răspuns:

Fumez de la 13 ani.nu mint.jur.am 19. unpic pana la 20.singura problema pe care o am este insuficienta respiratorie la un program cardio pe care il execut la sala.

| Cosmin_Filaret_1999 explică (pentru hondru):

Salut dar nu ti s-a intamplat niciodata sa ai niste intepaturi de inima? sau dureri in piept sau cv?

| FreshMint a răspuns:

Stim ca fumezi, stai calm. Depinde de organism.

| Luckian07 a răspuns:

Nu, nu cred!