| imStorm3r a întrebat:

Salut, eu acum cateva luni (1-3 chiar nu mai tin bine minte) am picat cu piciorul stang printre niste trepte de la o scara.
Am fost la medicul de familie si a spus ca nu e nimic grav doar ca s-o fisurat oleaca tibia si o sa se vindece.
Faza e ca eu am nevoie sa imi folosesc picioarele la putere maxima pe 1 Iunie neaparat ca vreau sa iau locul 1 la cross pe scoala. (Am avantaj ca majoritatea fumeaza)
Si nu vreau sa imi pierd sansa, vreau sa arat ce pot, sa imi fac si eu o reputatie mai buna ca sunt ca un soarece in gaura lui cand vine vorba de scoala.
As vrea sa imi spuneti daca se va vindeca asa prin primavara-vara daca e doar o fisura mica in tibie si am patit acel incident acum in jur de 2 luni.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EneCristian a răspuns:

Si eu am avut fisura insa nu la tibie mai sus la femur si m-a tinut in loc vreun an asa de la treburi casnice sa zicem oricum dc ai avantaj ca aia fumeaza n-are rost du-te la un medic bun si menajeazati piciorul pana in data concursului si nu te forta.( aia de familie nu prea au ei treaba)

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa mergi la medic si sa-l intrebi. Aici nu sunt medici sa te ajute. In asemenea cazuri nu-i de glumit. Si eu am alergat cu piciorul stang rupt dar doar pentru verificari si nu pentru concursuri.