| camy_6586 a întrebat:

Salut, eu am 12 ani, am 43 de km, de inaltime nu sunt asa de inalta, iar in 15 septembrie se incepe scoala si eu intru in clasa a 6 a, fetelor, stiti daca imi vine ciclul in clasa a 6 a? Cum este, nu stiu nimic despre el, ce trebuie facut etc.pls ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună.

Îți urez succes în clasa a 6-a.
Este posibil să îți vină ciclul, dar nimeni nu știe. Prima menstruație îți poate veni până la vârsta de 16 ani.
Dacă nu știi nimic despre asta, discută cu mama ta. Dacă îți este jenă de ea uite un link de pe site-ul clopoțel unde sunt articole foarte bune, care te vor face să înțelegi.
http://www.clopotel.ro/......a_fete-43/
Nu este ceva ieșit din comun, fiecare fată trece prin așa ceva, mai devreme sau mai târziu. O să folosești absorbante(tampoane).

Numai bine!

| Hikari a răspuns:

Nu stiu sigur cand la o fata ii vine ciclu, dar stiu ca ai o durere acolo jos. Cand ai ciclu trebuie sa porti tampoane pentru a nu pata hainele, etc. Pai ce sa iti spun despre ciclu, daca o femeie nu are ciclu nu poate avea copii, ceea ce inseamna a fi o problema, dar nu iti fa griji tu ai destul timp ca sa iti vina;).
Uite, informeaza-te si afla mai multe despre menstruatie pe site-ul : http://www.calificativ.ro/CE_ESTE_MENSTRUATIAi-a3384.html. Sper ca ti-am fost de ajutor.;)

| Tweetymrrr a răspuns:

Depinde de organismul tău, cel mai bine ar fi să discuţi asta cu mama ta care cu siguranţă te va lămuri.
Succes!

| Sellena_4766 a răspuns:

Km?! laughing Depinde,daca te referi la kg in loc de,, km '' cred ca da, in a 6 a.
''

| Ecou a răspuns:

Awesome, te putem folosti ca autostrada si asa nu prea se descurca cei din guvern cu una noua...

| Aleqa a răspuns:

43 km lolrolling on the floor
Mie mi-a venit mult mai devreme, nu stiuc e s-a intamplat.Tie iti poate veni acum, ori peste cativa ani. Vorbeste cu mama ta sau cauta niste articole pe net.happy
Numai bine!love struck

| lc13cm3 a răspuns:

?

| Nam a răspuns:

Are si ea 43 de KiloMetri saracuta. mda... poate sa iti vina la orice varsta si acum si peste 2 secole hopa. scuze anibatting eyelashes ciclul adica MENSTRUATIA

| CosmiN7 a răspuns:

43 de km O.O" nice
si da, cam prin clasa a 6hee hee

| mihaypro14 a răspuns:

Eu sunt baiat dar din cate stiu ciclul poate veni la orice varsta depinde de tine. aaa si faza cu "cum este" pai o sa se intample ceva cu tine. O sa ai belele mai multe pe cap.

| camy_6586 explică:

Da vroiam sa spun 43 de kilograme

| camy_6586 explică:

Da,scuze dar vroiam sa spun ca am 43 de kg(de kilograme)