| Shadow07 a întrebat:

eu am 15 ani si 1.58 si sunt putin complexat din aceasta privinta! Pot creste in vara dintr-a 9-a si a 10-a mai mult sa am o explozie in crestere? Ma gandesc ca la mine cresterea a tarziat putin! Dar daca mama mea are 1.60 iar tata 1.80 pot ajunge si eu pe la 1.75 1.80?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

De ce te complexezi atat si investesti atata energie negativa in gandul acesta? Cresterea nu tine seama de cati metri are nu stiu cine din familie. Este importanta si asta, dar nu definitorie! Am vazut parinti mici si copii mari si invers! Cauta mai bine avantajele in tot si gandeste pozitiv! Si eu as vrea sa fiu milionara rapid, dar trebuie sa am putina rabdare! Viata are cursul ei si oricum vei creste din toate punctele de vedere. Traieste sanatos, plimba-te in aer liber si restul vine de la sine! Mult noroc!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tot ce se poate. Am exemplul fiului meu, de la 14 ani la 18 ani a crescut cca 25 cm.