Nu ai sanse. Calculatorul e la manivela cum s-ar zice. Un prieten are 2, 4 GHz, 500 mb ram si nu-i merge, oricum necesita 1, 5 GB RAM daca ai ramii iti merge si cu GHz pe care ii ai tu, dar mai greu. De ex eu am 2, 2 GHz si 1, 5GB ram la limita, imi merge, dar nu imi place jocul. Iati battlefield play4free... e prea tare
In primul rand ai gresit categoria.Nu o sa-ti mearga, poate o sa intre in el dar foarte probabil sa se blocheze sau sa dea o eroare.Ai nevoie de cam 2GB ram 1GB placa video si procesor de cel putin 2.50 sau mai bun.Inainte sa descarci un joc scrie pe net numele jocului si system requirements si vezi daca ai ce-ti trebuie. Sper ca te-am ajutat.
In primul rand ai gresit categoria.Nu o sa-ti mearga, poate o sa intre in el dar foarte probabil sa se blocheze sau sa dea o eroare.Ai nevoie de cam 2GB ram 1GB placa video si procesor de cel putin 2.50 sau mai bun.Inainte sa descarci un joc scrie pe net numele jocului si system requirements si vezi daca ai ce-ti trebuie. Sper ca te-am ajutat.
Fara suparare, da' nu cred ca o sa mearga! Nu imi merge mie cu 3 gb ram placa 128 dedicata si procesor de 3200+