| Garcea201 a întrebat:

Salut eu am suflu sistolic si va intreb daca pot intra al liceu sportiv sau daca exista vreo metoda de recuperare fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Suflurile patologice vor fi supravegheate in cadrul examenelor medicale periodice si, in functie de cauza care le-a produs, se vor trata medicamentos sau chirurgical. Este nevoie de o monitorizare stricta si regulata de catre cardiolog in vederea aprecierii momentului operator atunci cind este cazul"

| BGDs a răspuns:

Depinde cat de amplu este si ce simptomatologie iti determina. Nu se face recuperare pentru asa ceva. Daca e amplu suflul se opereaza

| s4a a răspuns:

Ar fi indicat sa mergi la un medic cardiolog pentru a evalua corect starea inimii. Suflul sistolic este de multe ori diagnosticat gresit de catre medicul pediatru (in special la copiii cu o constitutie mai firava).

| Garcea201 explică:

Bai Am gaura de 3 mm