| Dagger a întrebat:

Salut! Eu când închid ochiul drept și țin ochiul stâng deschis văd purici (ca la tv) și văd parcă ca sar închide imaginea asa cumva, văd cumva negru dar asa șters cumva. Dar asta e mai tare la ochiul stâng când îl țin deschis și dreptul închis.
Și de o perioada văd purici mulți si pe perete asa ca și cum sclipește, ca la tv. Și vreau sa va întreb și pe voi... dacă ați experimentat asa ceva sau măcar încercați sa vedeți dacă,, vi se închide asa imaginea" văzul. Am fost la 4 oftalmologi diferiți și toți mi-au zis ca sunt bine la ochi, am făcut film la cap și la ochi, nu se vede nimic ciudat. dar tot văd acea negreata... vreau răspunsuri seriose fiindcă sunt cam speriat să nu cumva să văd cu ochii mai rău.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca ai ochii afectati de cat de mult stai cu ei in ecranul telefonului si computerului.

Se impune o pauza de la orice ecran electronic si nu mai mult de 5-10 minute pe zi.

| sierra1 a răspuns:

"Eu când închid ochiul drept și țin ochiul stâng deschis văd purici (ca la tv) "

cred că ai semnalul slab. La oftalmolog cu tine