anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, eu de când m-am născut am avut probleme cu penisul, dar dacă tatăl meu nu a fost lângă mine mi-a fost Rușine să îi explic mamei, problema este că
Eu in jurul penisului am un inel care mă strânge să spun așa, din această cauză nu pot decalota penisul normal cum ar trebui plus acel prepuț de la glandul penisului nu este rupt acea "ață" cred că de aceea am 13-14 cm,
În stare flască să numai zic, că nu stă și el atârnat in jos ca tot omul, se strânge.
as dori să știu și eu cât ar costa și unde ar trebui să mă duc, deoarece eu numai sunt in tata de 2 ani de zile, și cred ca doctor de familie numai am!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cauta un rabin, te va rezolva prin circumcizie...

| relian a răspuns:

Eu cred ca te plictisesti si bati campii pe aici laughing orice om stie daca ar avea probleme unde sa mearga.Pana acu ziceai ca ai nevasta, ai nevasta, parca si copil nu mai retin, dara am vazut ceva comentarii deale tale pe aici. Apoi ai venit ca te angajezi la nu stiu ce restaurat cum e cat se castiga bla bla.Tot timpul esti pus pe intrebari laughing ba ca ai 50 de mii sau 20 de mii de euro si nu stiu ce vrei sa faci afaceri, acu vii cu asta cu penisu.Pai du-te frate la medic, mai ales ca esti unde ziceai in Germania sau franta.Du-te la urolg asa se numeste.Asta daca ai probeleme desi eu cred ca te plictisesti doara laughing

| minrest a răspuns:

Preputul este pielea care acopera glandul, frenumul nu trebuie sa se rupa, nu te mai tigani, daca ai probleme mergi la urolog.

| VladutAnghel a răspuns:

Cred ca un psihiatru e cel mai potrivit pentru tine. Succes!