| Cibeee7272 a întrebat:

Salut, eu folosesc sampon uscat si de multe ori am inhalat din greseala in ultimele saptamani. Ideea e ca am inteles ca acest sampon uscate contine talc. Intrebarea mea este: pot face cancer pulmonar de la asa ceva? Am auzit ca daca inhalezi talc poti face cancer

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| enigmatically a răspuns:

Da depinde,nu înseamnă ca vei face cancer,și depinde și ce noroc ai,talc ul in general e safe doar dacă nu este contaminat de azbest,care e alta substanta care creste lângă talc și e într-adevăr cancerigena,nu știu ce firma de șampon uscat folosești tu sau dacă are talc contaminat, dar specialiști recomanda sa eviti genu asta de produse, eu inhalez foarte rar talc de la pudra când m-a machiez și n am pățit nimic, da evident trebuie sa fim precauți, și sunt mulți alți factori la care poți preveni cancerul pulmonar in sine