| Sawarekh a întrebat:

Salut, eu m-am operat la privat, acum cateva zile.

A ramas doar sa ma duc odata la 2 zile la medicul chirurg sa-mi schimbe pansamentul si sa vada evolutia vindecarii.

Avand in vedere ca am dat o suma considerabila pe operatie, mai este necesar sa-i dau bani pentru schimbarea pansamentului?

Am fost odata, nu mi-a cerut nici un ban, cineva imi spunea sa-i las niste bani, dar alte persoane imi spuneau sa nu las nimic fiindca am dat bani pentru operatie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Cat timp e clinica privata, nu platesti consultatia? De curiozitate, ce operatie ai facut si cat te-a costat la privat?

| Sawarekh explică (pentru siriusblack98):

Paai de la bun inceput de cand am fost la 2 consultatii, sa vada ce am, apoi a 2- oara sa imi povesteasca cum va decurge operatia, nu am platit nimic, mi-a zis ca nu costa.
Operatia cu tot cu analizele preanestezice 4200 lei.

| Sawarekh explică (pentru siriusblack98):

Am avut un chist pilonidal.

| Anonimul151 a răspuns:

Normal ar fi trebuit să intre în costul total ( al operației ) chiar dacă e privat... Dar, depinde de politica clinicii unde te ai operat.