| ecathvc356 a întrebat:

Salut. Eu sufăr cu inima și iau 5 tipuri de pastile. Acum am probleme cu somnul ar ceva dacă iau somnifere. Am luat 8 somnifere de o data pot pățit ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ai voie sa iei somnifere!
Mergi la medic si el iti va prescrie numai ce ai voie sa iei, care nu-ti afcetaeza inima si nu intra in conflict cu medicatia pe care o iei.

| sierra1 a răspuns:

La problemele pe care le ai, consultă un medic REAL nu vreun cizmar cu aere de medic. Asta dacă ții la viața ta...

| gabicoo a răspuns:

Scăpăm de încă un troll de pe TPU.

Nu vei păți nimic de la somnifere. O pățești de la măseaua aia a ta tratată cu tămâie. Se vor bucura mult rudele tale că vor moșteni terenurile și vilele tale in valoare de zeci de mii de euro.

| ioana748 a răspuns:

Dacă ai zile mai traiesti.
Nu mai lua asa multe totusi.
Sanatate,

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este normal să iei atâtea somnifere când ai probleme cu inima.

| ALM2000RO a răspuns:

Mergi urgent la un consult medical și nu mai fă ceea ce ai făcut, poate fi foarte periculos, ți-ai putea pune serios în pericol viața...