| Iho a întrebat:

Salut.Eu sunt din judetul Iasi, orasul Pascani. Am o problema care tot ma sacaie :-s. De exemplu. cand urc sau cobor scarile mari sau alea mici ma tot inteapa in partea stanga si dreapta (amundoua de odata) si in gat. Ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cosminjuve a răspuns:

Este vorba despre apendic

| Iho explică (pentru cosminjuve):

Daca era vorba de asta cum iti explici faptul ca alerg in fiecare zi cate 3-4 ore jucand fotbal?

9 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Du-te la doctor ca sa aflii copilule!

| unbaiatanonim a răspuns:

Poate ai vreo problema cu jugularele, du-te la un control medical.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce coincidenta..stau in acelasi oras.big grin

| 000MadMAX000 a răspuns:

Pai i-ao si tu frate pe Ceferistilor si ai scapat de durere.

| love10andra a răspuns:

Asa i se intampla si mamei mele.Mama a fost la medic si i-a zis ca totul vine de la cap...sa nu intelegi ca esti dus cu capu. Poate ai si alte probeme de sanatate si de asata.Eu zic sa nu stai asa...du-te la un medic!
{Fundita?big grinhappywinking

| Iho explică:

Da.dar ma doare doar atunci cand urc/cobor scarile mari sau mici straight face.
Eu joc fotbal cate 3-4 ore pe zi (alerg ft mult) si nu am nimic straight face

| Iho explică:

Eu am fost internat la spital 6 zile si mi-am facut un set de analize total si nu a detectat nimic.straight face doar niste chestii mai putin importante dar care nu are nici o treaba cu chesti asta.

| deeutzaa a răspuns:

Exact....ar fi bine sa te duci sa te consulte un medic.asta e celk mai important