Nu are nici o treaba...Eu am 15 ani ani si fac cu 70 la piept(25 pe o parte, 25 pe cealalta+bara de 20kg).De crescut cresti.La 14 ani aveam 1.77, acum la 15 am 1.82 si merg de la sala tot de la 14 ani. Funda?
Inaltimea e determinata genetic, prin sport nu o influentezi asa mult cum se crede. Multi au facut sala de mici si au ajuns la 1.80 sau 1.90 si multi nu au facut sala deloc si au ajuns la 1.70, deci nu conteaza asta.
Citeste aici ca sa intelegi :
http://www.getfit.ro/sanatate/anatomie-fiziologie/crestere-in-inaltime.html
Nu. Risti sa iti opresti cresterea daca tragi in halul asta. Sa stii ca nu iti cresc muschii mai repede daca ridici peste limite. Ridica moderat!
Nu stiu cine te-a pacalit pe tine ca daca ridici moderat faci treaba. ca sa cresti si ca greutate si ca muscultura trebuie mereu sa urci in greutate si sa faci repetari putine, sa-ti obisnuiesti corpul. vorbesc din proprie experienta, nu din auzite sau de 2 luni de sala.
De ce nu incerci sa faci cu mai putine kg si sa faci mai multe repetitii? asta ca sa iti formezi muschiul pieptului.incearca sa ridici cu masa inclinata pentru superior si inferior. daca nu ai inteles lush_h_91 adresa de messenger te astept si pot sa iti explic mai multe.
Omule asculta bine nu ai nici-o problema daca te fortezi, priveste poza de la profil, si eu am 14 ani si imping de la piept cel mai mult 85 de kg si sunt un tip foarte inalt cam de 1, 80{ rectific nu se va intampla nimic daca ridici prea mult, nu te mai lua dupa spusele altora}