Mie mi s-a intamplat sa ma ridic din pat, m-am dus si am luat o geanta de voiaj de pe sifonier, m-am dus cu ea la baie, unde am facut pipi, m-am intors inapoi in camera, am pus geanta la loc si m-am pus inapoi in pat. Eu nu stiam nimic, a doua zi mi-a povestit prietena.
Mie mi s-a intamplat ca dormeam in camera mea,constienta in care camera sunt,iar dimineata mi-a povestit tata ca m-a gasit langa el in pat.mi-a zis in dimineata aia ca"Gabi, ce cauti aici?"si eu i-am raspuns ca"dorm..."este ceva normal, o sa-ti treaca.
Eu cand eram mai mica durmeam cu mama si cu tata si cand vroiam sa ma duc la baie nu gaseam usa si ii gadilam pe la talpi, ii trageam de par
Nu este ceva foarte grav.Eu ma ridic in fiecare noapte de pe pat si vorbesc in somn, iar dimineata imi spune bunica ce am facut si eu nici nu imi amintesc.E amuzant fiindca o data m-a inregistrat verisorul meu si am vazut ce faceam.Eu nu imi fac griji, numai ca imi este si mi-e frica sa nu fac vreo prostie
Eu cred ca e ceva normal... se poate trage si de la oboseala, sau la un lucru la care te gandesti mult inainte sa dormi... nu stiu
nu le am cu astea, sa stii ca e foarte interesant