| costynel2000 a întrebat:

Salut. Fac antrenament pentru politie din luna Mai si de 2 saptamani ma tot dor tibiile. Am luat pauza cam 12 zile iar pe timpul pauzei am luat Aflamil pastile si m-am dat si cu saliform unguent. M-am reintors la antrenamente iar dupa 2 zile de antrenament din nou m-a luat durerea de tibie. Stiti careva un unguent bun sau pastile pentru oase sau. ceva orice sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este pentru tine meseria de politist nu ai conditie fizică, cîte kg ai?

| costynel2000 explică (pentru CristiDinBucuresti):

1.85 inaltime si 78 kg

| anonimuIl a răspuns (pentru costynel2000):

Vei fi un polițist perfect.

| anonimuIl a răspuns:

Ce înălțime și ce greutate ai?

| costynel2000 explică (pentru anonimuIl):

Am 1.85 si 78 de KG

| anonimuIl a răspuns (pentru costynel2000):

Ești perfect ca bărbat.

| anonimuIl a răspuns:

E bine dacă o să ajungi polițist.

| NisipLaMare a răspuns (pentru anonimuIl):

Omu incearca sa faca ceva chiar daca politist vrea, unii nici nu pot sa se aproprie de asa meserie asa chiftele sunt.
In armata ce faci? Iti umplii bocancii cu plasturi cand ai picioarele increţite? Si acolo tot de greu dai, toti vor sa fie soldaţei prin birouri ca sa nu se ude.

Continua meseria de Polițist si da cu biciu in ei.

| NisipLaMare a răspuns:

Sigur nu te dor muschii din jurul tibiei? Poate i-ai suprasolicitat la antrenamente.