Pai nu prea are ce sa se vada in 3 luni, rezultatele spectaculoase se vad dupa un an, in 3 luni abia se cunoaste.
Mergi la sala de 3-4 ori pe saptamana, la fiecare exercitiu fa cate 4 serii a cate maxim 8 repetari, daca faci peste 8, mareste greutatea, ia si niste proteine, fara proteine nu creste muschiul funda?
Multi care se duc la sala stau o ora jumate pe acolo, iau toate aparatele la rand si pleaca acasa, nu este corect asa...trebuie sa ai un program, sa iti lucrezi intens una sau doua grupe pe zi, nu toate. Eu fac acasa si se observa.
Ai luat in greutate pentru ca nu "faci sala"asa cum ar trebuii.Deasemenea ai un organism care asimileaza foarte repede, dar daca vei marii dozajul de forta fizica si vei incerca sa nu mananci in urmatoarea ora dupa ce ai facut exercitii sun sigur ca ti se vor fibra muschii si va scadea stratul de grasime.NU este nevoie de proteine atat timp cat te-ai ingrasat, ecestea reprezinta doar un supliment alimentar si vei lua si mai mult in greutate in prezenta acestora.
Sa-ti spun eu cum sta treaba: cu siguranta nu fortezi muschi cum trebuie daca faci cu greutati mici si poti duce pana la 5-6 serii nu e bine deoarece muschi se obisnuiesc cu reutatea respectiva ideea e sa faci cat poti duce cu greutati cat de cat mari, daca tu folosesti greutati mici nu fortezi muschi sfatul meu e sa maresti greutatea si sa faci cat poti cu ea ( incearca totusi sa nu exagerezi) ia aminoacizi iar in momenrul in care ai mai slabit sau ai mai depus ceva muschi o sa observi ca o sa te simti din ce in ce mai slabit dupa antrenament deoarece muschi au nevoie sa se refaca cu proteine si cel mai indicat e ca atunci sa incepi sa consumi ceva amestecuri de proteine cu carbohidrati funda?
Nu ini nici un caz nu ar trebui sa iei proteine, proteinele te ajuta sa pui masa musculara ceea ce nu este bine la varsta ta, poate ai un organism care asimileaza alimentele foarte repede. Spre deosebire de tine eu am facut 2 luni sala si contiunui acasa si se vad schimbari(chiar foarte mari)
anoooonimm77 întreabă: