| Queensisjdne a întrebat:

Salut,făceam azi dus și am observat atunci când trag aer in piept,pielea de deasupra buricului se adancea,forma o gaura mica, dar doar când trag aer in piept 50% din capacitate cam așa. Buricul îmi este normal,nu este umflat și nu ma doare, de la ce poate fi? Precizez că doar când stau in picioare se adâncește pielea când stau întins rămâne la loc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Te plictisesti mult, asa-i?

ia de invata, fa ceva serios cu viata ta, si nu mai inventa probleme acolo unde nu-s!

Răspuns utilizator avertizat
| Queensisjdne explică:

Cancer la?

| Queensisjdne explică:

Alt simptom nu am și acum ca mi s-a mai digerat mâncarea aproape ca nu se observa, atata ca sunt slab am 50kg, 18 ani, poate că nu am grăsime și de aceea, de 3 luni am făcut analize sa văd dc nu pot sa ma ingras toate au ieșit bune și la glanda și la sânge, doctorii au spus ca asa e soiul meu.

| PresedintePiatra a răspuns:

Ai mancat azi ceva? bifeaza da sau nu!
da { } nu { }

| Queensisjdne explică (pentru PresedintePiatra):

Am mâncat, eram cu burta plina