anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut fetelor! am o intrebare, daca mananc o lamaie in fiecare zi, fac si abdomene nu mai mananc paine, slabesc? si in cat timp? mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci, nu lămâia te slăbește sau mișcarea fizică.
Aplică o alimentație săracă în calorii dar să asigure necesarul zilnic pentru o bună funcționare a sa și mișcare fizică care să ardă caloriile.
Nu uita, orice poți savura, nu abuza.
Pa, pa.

| MysticWayz a răspuns:

Eu mananc aproape in fiecare zi lamaie pentru. ca imi place.
Paine nu prea mananc de felul meu, pentru. ca mananc mancaruri gen: spaghetti, care nu se mananca cu paine.
Si sport fac zilnic. Pt. ca imi place sa fac sport.
Eu nu am slabit. Eu oricum fac chestia cu sportul si lamaia din placere, nu ca as vrea sa slabesc, pentru ca si asa sunt slaba ca ata. Dar nu am slabit deloc facand toate astea.
Eu cred ca daca vrei neaparat sa slabesti urmeaza cateva sfaturi :
-dacă construieşti felul principal mai mult din legume şi fructe, mănânci mai mult, te simţi sătul şi eviţi să consumi până la 700 calorii în plus. Deci nu te ingrasi, concluzie : mananca legume si fructe.
- dacă bei între 8-12 căni pe zi (echivalentul a 2 litri - 2, 5 litri), poţi influenţa enorm cât de mult slăbeşti. Deshidratarea duce de multe ori la retenţia de apă.
Si sportul e destul de bun. Bafta.

| OpenMindedGirl a răspuns:

Cand eram la varsta ta, asta daca ai 16 ani, am facut si eu o cura in care timp de 1 an nu am mancat paine deloc. Nici nu am rabdat de foame, doar fara paine. Am slabit 8 kg in prima luna. Lamaia slabeste si ea. Iti recomand sa o iei cu ceai verde, iar daca faci si sport cred ca vei slabi in jur de 3 kg pe saptamana.
Sunt de acord si cu ce spune ultimul comentariu aprobat. Dieta asta e temporara, cel mai bine e sa te inveti sa mananci putin din fiecare.
Also, daca nu mananci paine un timp o sa ajungi sa te obisnuiesti si nu o sa fie asa de greu. Asa ca fii tare happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde acum ce varsta si ce greutate ai?