| Iracika a întrebat:

Salut fetelor! Am o problema si vreau citeva raspunsuri de la voi. La data de 27 februarie 2013 am pierdut o sarcina dorita, la 8-9 saptamini. Mi s-a facut curatare si a fost totul in regula. La data de 11 aprilie a fost primul kontakt sexual dupa avortul spontan, a fost neprotejat. Problema e urmatoarea... menstruatia nu mea venit nici pina acum. Pot sa ramin din nou insarcinata daca nu mea venit inca menstruatia... Apropo astazi am avut citeva scurgeri rosioara deschise (rozalii) dar foarte putin. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poti ramane insarcinata cu 12-14 zile inaintea primei menstruatii dupa avort. De aceea era absolut esential sa te protejezi cu sfintenie 6 luni dupa avort, fiindca o sarcina acum ar fi dezastruoasa. Esti intr-o situatie foarte periculoasa, mergi urgent la ginecologul care te supravegheaza, fiindca situatia este foarte serioasa. fa si un test de sarcina in dimineata consultatiei

| mona a răspuns:

Poti ramane cu usurinta insarcinata din nou, fa un test de sarcina

| Fantoma_1807 a răspuns:

Ia un test de sarcina din farmacie si vei vedea. Este posibil sa ramai din nou insarcinata.

| Iracika explică (pentru Fantoma_1807):

Mersi frumos de raspuns.

| Iracika explică:

Va multtumesc foarte frumos...
Apropo astazi mea venit menstruatia... Pot sa fiu totusi insarcinata din nou?