| YourDreamGirl a întrebat:

Salut fetelor! Ati auzit despre o noua cura de slabit...iai o bucatica de vata o inmoi in suc si apoi o inghiti. Se spune ca tine de fome, cine a incercat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
24 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Daca vrei sa ajungi la spital, incerca aceasta "cura de slabire". Daca vrei sa slabesti sanatos, fa miscare, manaca putin si des.

| DimLight a răspuns:

Decat s-au plans ca erau sa moara, mai fetito ai grija ca poti muri de le prostii din astea, nu mai lua in serios tot ce gasesti pe net, sunt metode mai bune de slabit decat sa te impaiezi de vie

| AndutzaAndu a răspuns:

Vata? Vata medicinala? Unde amume ati auzit prostiile astea? Nu, cea mai buna cura de slabire e aia in care renunti la paine si dulciuri, mananci sanatos si asa mai departe. Te-ai gandit macar cum o sa dai afara acea vata? Pentru ca nu contine vitamine sau proteine pentru ca organismul s-o asimileze. Deci nu.

| YourDreamGirl explică (pentru AndutzaAndu):

Dar a ajutat o gramada dea fete, si nimeni nu sa plins de dureri sau altceva

| anonim_4396 a răspuns (pentru YourDreamGirl):

Ascultati-ma ca sunt prostii astea cu vata.Blocheaza ficatul mai fetelor, durerea de ficat nu se simte, mori fara dureri.

| PedoBarbie a răspuns:

O zic să mănânci creier(creier pane) poate o să te mai deştepţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-si nici nu a-si incerca- cred ca este o mare prostie.

| YourDreamGirl explică (pentru anonim_4396):

Mersi ca miai raspuns la intrebare, fara sfaturi(nu ca ceilalti)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ucizi cu vata. Anul trecut in luna octombrie sau noiembrie a fost o stire la pro tv (dar cine se mai uita la tv?).cum ca o tanara a murit.La autopsie i-au fost gasite in stomac o ccantitate de vata pe care stomacuull nu digera si nici eliminarea ei nu e posibila. Mai intereseaza-te sa vezi ca stirea e adevarata.NU INCERCA ASTA, sfatul meu.

| Kirito21 a răspuns:

Da cred ca am vazut pe la stiri fete care au incercat aceasta metoda si au ajuns la spital. Nu este o metoda safe pentru sanatate daca ai incercat sa combini sportul cu o alimentatie sanatoasa si nu a dat rezultate incearca sa faci un control la glanda tiroida.

| marry95 a răspuns:

Da, o sa te transformi in ursulet de plus laughing. Trebuie sa fii nebun sa incerci asa ceva.

| YourDreamGirl explică:

Ok...daca vreti sa-mi faceti morale, mai bine nu raspundeati

| YourDreamGirl explică:

Dar ce sa fac, vizitati pagina mea de facebook Mila Tihanschi, veti vedea sportul si dietele nu m-au ajutat...

| justU a răspuns:

Sa nu te gandesti sa faci asa ceva. Unele au murit de la aceasta "dieta". De ce vreti sa fiti toate inalte si slabe? Putina carne pe voi nu strica. happy

| justU a răspuns:

E păţeşti când mănânci vată Medicii avertizează că în urma ingerării de vată riscul cel mare este ocluzia intestinală, adică blocarea parţială sau completă a intestinului, ceeea ce înseamnă că se împiedică eliminarea conţinutului intestinului. Durerea abdominală, balonarea, stările de ameţeală şi de vomă se numără printre simptomele afecţiunii. În cazurile severe, diagnosticul necesită intervenţie chirurgicală. Specialiştii de la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a fost tratată tânăra de 16 ani care a înghiţit vată, au explicat că pericolul apare pentru că vata medicinală nu se digeră, aceasta fiind obţinută dintr-un material sintetic, nu din bumbac.

| MLyon a răspuns:

Am auzit si eu mai demult o metoda de slabit...se numeste sport, nu lene...parerea mea e sa nu incerci, mai bine faci sport, nu iti ia toata ziua

| YourDreamGirl explică (pentru MLyon):

In primul rind eu nu sunt lenoasa si fac sport regulat, merg la fitnes de 5 ori in saptamana si in restul zilelor fac sport acasa, dar sunt mare ca o vaca, poate nu chiar ca o vaca dar oricum, uitete si ai sa te convingi =[ https://www.facebook.com/? sk=welcome#!/mila. tihanschi/photos

| YourDreamGirl explică (pentru MLyon):

Https://www.facebook.com/? sk=welcome#!/mila. tihanschi/photos

| spynetchick a răspuns:

Cred ca doar cele care nu realizeaza ce se intampla dupa. In cel mai fericit caz o sa o dea afara asa cum a intrat (in aceeasi stare) ca nu cred ca se poate degrada. Acum depinde de vata..in cel mai rau caz => stare de rau=>ambulanta=>spital=> operatie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru spynetchick):

Pai anul trecut a fost o stire cu o fata care a murit, avea vata cat un pumn in stomac.Ficatul blocat, nu mai putea procesa. Vata nu se digera.

| Panteruţa a răspuns:

Nu te-ai uitat la stirii, la fel a facut o fata si la scurt timp a murit! straight face. Tine o cura de slabit dar nu drastica, mananca sanatos sau in porti mici + sport asta e tot ce trebuie sa stii.

| paula71 a răspuns:

La televizor am vazut ca multe fete, fotomodele au luat vata si au ajuns la spital din cauza asta!winking Ai grija!winking happy

| ValerIcaaK a răspuns:

Vrei un sfat de slabire..CAFEA VERDE Multe prietene de ale mele au slabit cel mult 5 kg intr-o luna. Icearca Maninca multe fructe si legume si maninca putin dar des! MULT NOROCwinking