anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut fetelor si baietil0r! Am 0 mare mare mare pr0blema aici! E 0 situatie de criza! Nu stiu ce se intampla in ultima vreme cu mine! A incepu sa imi cada parul exagerat, dimineata cand m`am trezit si am tras parul si am si numarat erau ceva 25 de fire bune si dupa ce m`am spalat pe par iarasi 22, deci simt si parul meu mai mic! Va rog, ce imi rec0mandati sa fac?crying mie f0arte frica ca 0 sa raman fara par curand! Am 17 ani. si sunt bruneta v0psita dar ma v0psesc maxim la 1 luna si ceva si acum in ultima vreme nu m`am mai v0psit del0c. Sfaturi ceva? Retete? Daca nu functi0neaza sfaturile v0astre ultima alegere ramane la d0ct0r.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnYkA52 a răspuns:

Hmm. La 17 ani e cam devreme pentru vopsea. Parul meu e cacaniu (scuze expresia), si nu il vopsesc, chiar daca nu imi place. De la vopsea. Folosesti vopsea cu amoniac? Parerea mea este ca nu ar mai trebui sa te vopsesti si sa te duci la farmacie sa iei fiole pentru par, dar nu revalid, pastile sau nu stiu eu ce. Fiole. Sunt la 100 de lei parca si au si o perie cadou nu stiu cum se numesc. Am folosit si eu si au dat rezultate foarte bune. Sunt in jur de 12 fiole. Sper ca te-am ajutat.happy Fundoi?

10 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Chelstop de la farmacie face minuni

| Minnie a răspuns:

@AnYka52 - Chelstop se tine pe cap dupa baie jumatate de ora cu capul infasurat intr-un prosop. O fi greu? Nu miroase, nu ramane gras.

| DeeaLove08 a răspuns:

Incearca samponul vichy impotriva caderii parului. este foarte bun. il gasesti in farmacii (eu am gasit in centrofarm). http://www.aoro.ro/......xil-200-g/
daca nu functioneaza incearca fiolele de la vichy impotriva caderii parului : http://www.aoro.ro/......4-12x6-ml/
sau incearca alt tratament de aici: http://www.aoro.ro/cosmetice/ingrijirea-parului/caderea-parului/
daca nu te ajuta tratamentele mergi la un medic.

| alem a răspuns:

Nu te mai vopsi
pune-ti usturoi pe par si dupa o caciula si fa asa timp de o saptamana pote iti va trece am un prieten care a facut asa si a mers funda?

| AnYkA52 a răspuns:

Mda si chelstop face cateva minuni, dar trebuie sa il lasi pe cap 48 de orehee hee.mie nu imi este indamana sa stau cu ala pe cap fara sa ma spal 2 zile.batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dau 0 super fundita din inima! Pentru un raspuns ajutat0r!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si Timmea...Ce sunt de fapt acele B? straight face

| HopeYup a răspuns (pentru anonim_4396):

B (beurile sunt pastile ajuta la sistemul nervos, la impotriva caderii parului, impotriva stresului ) cam atatea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum adica imi pun ustur0i "alexa"? cum 0 prepar si cum pun? happy asa simplu nu e de ajuns!

| HopeYup a răspuns:

Buna eu zic ca daca ai parul lungut sau lung de tot sa te duci sa te tunzi deoarece acum parul cere sa fie tuns am avut si eu asa sa iti zic cum am procedat: Pai am fost la frizerie si doamna sa mirat cata par imi cade asa ca m-am tuns apoi dupa cateva zile am incepul sa iau pastile B (beuri) si nu mai imi cadea parul exagerat daca nu vrei sa te tunzi incearca B (beurile). Sper ca te-am ajutat!