Always sunt cele mai bune absorbante.Le-am folosit si le folosesc si in continuare cu mare incredere!
Buna. La farmacie uneori esti intrebata daca vrei tampon pentru 5 picaturi sau pentru 6 picaturi.
Adica unul pentru un flux menstrual mai mic este cel pentru 5 picaturi, iar celalalt tip de tampon, pentru 6 picaturi este pentru un flux menstrual mai mare.
Eu, pe langa acel absorbant, mai pun in plus deasupra lui si vata din pachetul medicinal, pentru a fi sigura ca am suficienta vata si nu imi murdaresc chilotii.
Acea vata din pachetul medicinal este mult mai ieftina ca pret comparativ cu absorbantele, se poate arunca dupa prima folosire, iar tamponul absorbant poti sa-l folosesti intreaga zi. Asta daca vrei sa faci economie, in cazul in care ti se par scumpe absorbantele.
Eu folosesc always.Sunt cele mai comode.Am folosit o data lebresse si nu ma simteam in largul meu. Poate o fi fost doar in capul meu, dar always imi da incredere si cu ele ma simt cel mai bine.Plus ca sunt si in mai multe culori, eu am avut verzi, roz, albastre si portocalii.Acum,depinde de fiecare fata si cu ce ii e mai comod.
Buna.Eu folosesc absorbantele Always si mi se par cele mai bune! Eu ti-as recomanda sa incerci Bella, Libresse sau Always si vezi in care te simti cel mai bine.☺
Crysthina întreabă: