| Mihail01Johan a întrebat:

Salut Fratilor, Am auzit din intamplare despre acest
?!, Test ADN sau ARN, care cica iti afla cu adevarat rasa ta stramoseasca, sau zona geografica al regiunilor stramosesti, prin care iti poate arata, bolile, calitatiile, problemele dintre adn-ul sau arn-ul familiei tale, oarecum... problema este ca nu prea stiu cum sa va zic?!, mai bine si ca aceste teste pe care vi le voi enumera, sunt teste, ale unor cercetari din laboratoarele de cercetare ale tuturor companiilor americane, europene sau chiar din toata lume?!

FamilyFREE DNA
Ancestry.com
WikiTree

Cam aceste Teste ar fi?!, mai departe nu prea stiu sincer, despre aceste lucruri, de-si, as fi foarte bucuros, daca mi-ati spune voi, mai in detaliat si mi-ati explica, cam cum ar fi cu aceste teste?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Testele astea iti spun doar ce amestec etnic ai la baza. Se fac alte teste pentru predispozitia genetica la boli, teste medicale. Vrei sa stii ce esti, din cine te tragi? Daca esti nazist, s-ar putea sa nu-ti convina. Daca esti liberal, de ce iti pasa?

| Mihail01Johan explică (pentru minrest):

Mda, Mulțumesc totuși pentru Răspuns!