Insuficienta respiratorie inseamna cu titul altceva, verifica cu atentie termenii inainte de a-i folosi.
Cel mai probabil ai polipi nazali, mergi la un ORL-ist.
Ai polipi.Si eu am.Cand intru sub dus nu pot respira bine pe nas.I-am operat dar au recidivat.Asta e. Cateodata se infunda nara stanga si pot respira doar cu nara dreapta, apoi se desfunda cea stanga si respir cu cea dreapta.mergi la un O.R.L.-ist si iti va spune ce sa faci. Operatie bineinteles.
Mergi la doctor!
Pentru linistea ta, n-ai pneumonie. Posibil sa fie o rinita alergica.
Simptomele pentru pneomonie sunt tuse, durere în piept, febră și respirație grea.
Printre simptomele rinitei alergice - un nas infundat posibil acompaniat de respiratia anevoioasa provocate de inflamatie si congestie a nasului si sinusurilor. Acesta este simptomul cel mai des intalnit la copii.
Posibil sa ai vegetatii adenoide, ele dau senzatia falsa de lipsa de aer. Mergi la un consult ORL. De asemenea ar putea fi simptom al unei anxietati, caz in care se insoteste de tahicardie.
Pai cred ca ai polipi, Asa are si un prieten
Este usor sa iti dai seama daca ai polipi dar mai sigur mergi la un doctor
P.S nu e foarte grav
Nu, nu e usor sa iti dai seama singur daca ai sau nu, mai ales ca cei care cresc spre faringe pot fi vazuti doar cu rinoscopul. Si ca sa nu mai vorbim ca multi confunda deviatia de sept nazal cu vegetatiile adenoide.
Jesica_Jessica_1996 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: