| Mihail01Johan a întrebat:

Salut Fraților, am o întrebare, întrebătoare, daca se poate?!

Pe ce Sa-it as putea sa intru, pentru cumpărarea, unor Specii de Pești la Kg in Viu,... Am mai căutat pe alte Saitu-ri dar nimic și sincer nici nu știu pe ce as mai putea sa intru, ( pe Olx sau public 24, nici nu îmi mai vine să intru, sunt preturi puțin mai scumpe și vinde pestele cu mai mult ), dar în afara de Saitu-ri de pe Olx sau Public24, pe ce altceva as mai putea sa intru,..., Sincer?!

Pentru a cumpăra sau a da comanda de la Crescători de pești sau de la vânzători de pești prin Magazine sau Tarabe de pe Piata!?

Aștept cu drag răspunsul Vostru, și va rog sa mă sfătuiți sau să îmi explicați mai bine, va mulțumesc frumos, atenție dau funda!????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Contacteaza asociatiile de vanatori si pescari teritoriale, ei te pot indruma.

| LucaBike76 a răspuns:

Sincer nu mă pricep cel mai bine la pești dar poți căuta site uri de pești sau pescarii (animax etc) sunt mai multe magazine de pești doar că nu sunt așa renumite. Acum și ce fel de pești vrei, încearcă prima data la animax și după căuta site uri de pești.Succes în căutarea peștilor!

| Mihail01Johan explică (pentru LucaBike76):

Mulțumesc pentru răspuns, dar să știi pe Animax sunt doar pești de companie pentru acvariu, nu pentru consum, înțelegi... Este bun și răspunsul asta chiar mă bucur, numai că eu căutam pești pentru "? Papa, adică hrană pentru om ", știi!
Nota 10 oricum, e buna și răspunsul acesta, oricum, apreciez!