Nu poti sa te diagnostichezi singur cu ADHD. E un diagnostic ce se pune de obicei in copilărie. Doar medicul psihiatru te poate evalua. Medicatia despre care tu ai scris este in regim special deoarece are o grămadă de efecte nedorite și poate fi toxica chiar si pentru creier. Adderall si orice alt stimulent dopaminergic te poate nenoroci lăsându te cu o psihoză cronica.
Gandesti prea mult,de asta nu te concentrezi,si eu am patit asta in liceu,dupa am inceput sa ma relaxez si ma uimeam chiar si pe mine la ce exercitii puteam sa rezolv la mate.
NU lua Adderall sau orice alt tip de medicament minune,o sa devii dependent,in plus exista si efecte secundare, nu le enumar.
Incearca sa iesi pe afara, plimba-te cu prietenii, asculta muzica, fa orice stii ca te scapa de ganduri!
Recomand sa te duci la un medic daca doresti sa iti prescrie nootropicele acelea dar nu cred ca este nevoie. Pe mine m-a ajutat foarte mult meditatia in rezolvarea problemelor pe care le-am avut si eu, impreuna cu o dieta sanatoasa si exercitiul fizic. Mult noroc!
Te poti duce la un medic sa-i spui mai exact toate astea si iti va recomanda niste medicamente probabil.
Te stresezi mult prea mult, ori ceva te-a afectat.
Iti propun sa nu iei in considerare recomandarile noastre in materie de medicamente si nu lua nici de capul tau.
Uite, mergi la un psiholog si discuta cu el despre problema asta. te va ajuta mult, ai incredere.
Curious2 întreabă: