| DeikrAndrei a întrebat:

Fumez de 1 an, dar cam de 2 luni vapez(folosesc o togara electronica) si nu mi-am facut analize cam de 5 ani, si as vrea sa imi fac, sa stiu si eu cum stau cu sanatatea. Problema e ca am 17 ani, si normal ar fi sa merg cu unul dintre parinti, dar ai mei nu stiu ca fumez. Sa zicem ca la ora 7:00 fumez, iar la 9:00 trebuie sa merg la medic. O sa iasa ceva in sange? Cate ore nu trebuie sa fumez pentru a nu iesi nimic in sange? Si inca ceva, asta e doar din curiozitate. Daca fumezi iarba, cat timp nu trebuie sa fumezi pentru a nu iesi nimic in sange? Am inteles ca 9 luni ramane in firul de par, asa mi-a zis cineva si mi-a starnit curiozitatea. Dau funda celui mai bun raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adyy5 a răspuns:

Tu te-ai apucat de fumat la 16 ani? -_-
Si iarba? -_-
Meriti tot ce ti se va intampla in viitor si ma bucur.
De asta avem o tara de cacat...ar trebui sa dispăreți.
Din fericire cu totii veti ajunge niste gunoaie.Yee

| Caro34 a răspuns:

Tie ti se pare normal sa tragi prostiile alea in tine? Crezi ca-s sanatoase? Imi pare rau ca nu te voi mai intalni peste 20 de ani... Iti risipesti niste ani frumosi in mizerii cu iarba si porcarii. Tu nu vrei sa ma intalnesti pe strada, fericit, cu sotia ta de brat si 2 copii minunati ci la spital, cu perfuzii, lipsa de aer, astm, caverne, cancer. Vezi tu ce aiurea gandesti? Vrei sa lasi o fata minunata si o familie fericita sa moara pentru ca tu sa inspiri porcarii care-ti aduc moartea. E alegerea ta, iar daca nu o faci cu cap - vei suporta consecintele faptelor tale, dar deh... poate are dreptate Addy5. Fii linistit ca in afara de mirosul urat pe care-l ai in gura, dintii ingalbeniti, de radiografia de la plamani care plange si respiratia greoaie ca de locomotiva, celelalte vor iesi relativ in sange! Numai bine!

| IuliaMB8 a răspuns:

Nu inteleg de ce tuturor va pasa ca el fumeaza tigari si iarba? E numai treaba lui! Eu stiam ca nicotina iti ramane in sange o luna, dar nu apare in toate tipurile de analize! Apare la cele speciale pentru inima si plamani, sau ceva de genul! Despre iarba chiar nu stiu! Daca vrei sa scapi de nicotina din sangea bea multa apa si lamaie! Succes