| supremxxxoxo a întrebat:

Gasesc acid lactic la farmacie? Gen catena, dona... FUNDA VOT

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

De obicei, se găseşte la farmacii naturiste - vezi linkul :
http://www.farmacie-naturista.ro/......YAM/11118/

http://www.shopmania.ro/other/p-acid-lactic-aha-80-50ml-mayam-67752413

Toate cele bune.

| supremxxxoxo explică:

Cum se apilica daca il iau lichid sau pulbrre, capsule.

| InvertedDeformity a răspuns:

Gasesti sub forma de pliculete cu pulbere de ferme lactice. Poti intreba pe medicul farmacist de Linex.

| supremxxxoxo explică (pentru InvertedDeformity):

Ma refer la Solutia aceia, este lichida. Nu pulbere. Se gaseste lichid

| InvertedDeformity a răspuns (pentru supremxxxoxo):

Acizii lactici din cate observ se gasesc numai sub forma de pulbere solubile sau capsule/drajeuri.Depinde de afectiunea pe care o ai.Este indicat sa consulti medicul de familie sau sa intrebi medicul farmacist.

Pai si daca iau ca pulbere sau capsule cum fac ca sa-l aplic pe niste urticarii pe obraz?

| InvertedDeformity a răspuns (pentru supremxxxoxo):

Se pare ca te referi in cazul unei urticarii.Eu credeam ca te referi in cazul in care flora stomacala/intestinala este afectata in urma unui tratament cu antibiotice.Mai intai trebuie sa stiu originea urticariei si in ce zona este, pentru a-ti recomanda un tratament.Cel mai indicat este o vizita la medicul dermatolog.

Am niste urticarii, si niste puncte negru pe spate de la transpiratie. Sunt la sala. Imi fac dus mereu dar tot am facut. Ma interseaza sa dau pe piele

Întrebări similare