| Deepk a întrebat:

Salut grup.
Am și eu o problemă, de fapt e o temă dureroasă pentru mine într-o oarecare măsură.
In 2020, la finalul anului m-am ales cu niște mâncărimi severe, părea o alergie...am fost la un medic si el a spus ca așa și este, timp de 2 luni am primit un curs și nimic folos.
Am schimbat medicul, in noiembrie m-a trimis să fac o analiză de pe piele, ca să aflu că scabie, da știu un lucru foarte rușinos pentru mine și până in ziua de azi;(
Mi-a prescris benzil benzoat, făra folos... apoi am cerut ceva mai tare, mi-a propus "Acarilbial" m-am folosit de el practic o lună ca medicul mi-a spus să mă dau până ele nu dispar total de pe corp.
Așa și am făcut...
Totul a dispărut, eram fericiră, dar nu pe mult timp, mâncărimea era prezentă încă, la finalul lui februarie am fost iară la acest medic, i-am spus ce și cum...M-a trimis iară la a cea analiză de pe piele.
Nu am nimic absolut, sunt curată...Dar am o mâncarime insuportabilă tot corpul încă. Serios îmi vine să plâng.
Nu mai știu ce să fac...
Și mi-am rămas niște semne pe corp, ea a spus că sunt semne de la scabie.
Parca sunt niște bubițe, asa marisoare, de o culoare bordo parcă... si ele ma mananca cel mai mult.
Mi-a spus sa le dau cu acid salicilic...Le-am dat, parca au trecut.
Acum iar au inceput si mai tare sa ma manance.
Nu pot dormi noptile, ziua umblu ca o tâmpită si ma scarpin.
Ajutoooor va rog frumos, s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat