Fara dulciuri, mai ales in cazul asta cand ai o boala autoimuna de acest grad.
Categoric NU dulciurilor, fiindca aceela contin dulce concentrat, adica zahar!
Mananca fructe in loc de zahar, ca-s mai sanatoase!
Traiesc de cativa ani fara pic de zahar/dulciuri si uite ca nu am murit, dimpotriva am supravietuit tocmai pentru ca nu l-am mai mancat deloc. Nu vorbesc de o boala autoimuna ca a ta, cu care poti supravietuii ani multi, daca faci tratament si esti cuminte, ci de un cancer, unde nu am alternative de tratament, ci numai dieta stricta pe viata.
Extractul de ștevie este dulce dar nu afectează glicemia. Poți face prăjitură cu ea și are gust foarte bun.
Sunt bolnav, sufar de lene cronica in faza terminala, stau pe canapea toata ziua si ma rog lu' D-zeu, Allah, oricui ma asculta sa pot sa ajung la telecomanda aflata la 5 cm de mana mea, si nu reusesc, unde dracu' e Bat Signal ala sa vina Batman sa imi puna telecomanda in mana, UNDE?!?
CHIAR CREZI ca o sa ne trezesti simpatia ca nu poti manca dulciuri?!?!?
Bună asta!
Merci
Buna!
Spune-i doctorului toate neclaritatile pe care le ai. Doar el iti poate da un raspuns 100% corect.
O linguriță cu miere este tratament pentru aproape orice boală. Poți lua mai multe pe zi. Mai poți mânca fructe dulci, care nu conțin zaharuri ci fructoză.
În rest, ține regimul până la capăt, dacă nu vrei să ajungi un gușat numa' bun de tăiat în perioada Crăciunului.
IonBadita1 întreabă: