| d3nys5678 a întrebat:

http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 .Pot da jos burta cu acest antrenament? Si daca da cam de cate ori trebuie sa il fac zilnic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darkgreeneyes a răspuns:

De dat o dai pana la urma depinde de organism cat de repedearzi grasimile eu iti recomand sa il faci dimineata si seara 2 serii de cate 10 iar pe fiecare zi ca mai faci inca o serie in plus cand ai ai ajuns la 200 de exerciti in total adica ajungi la 6 serii de cate 10 exerciti in decurs de 5-6 zile daca pana acum ai facut cat de cat sport. iti recomand ca atunci cand simti ca nu mai poti sa te opresti apropo pauzele intre seri sa nu fie mai mari de 2-3 minute. apoi dupa ce ai ajuns la 200 de exercitii sa o iei in ordine descrescatoare tot pe zile pana ajungi iar la 2 serii de cate 10. in timpul chestilor astora sa sari si un pic coarda si sa alergi

1 răspuns:
| darkgreeneyes a răspuns:

Aaaaaaaaa si am vazut ca sunt mai multe exemple aici eu zic sa te axezi pe cel care ti se pare cel mai placut