| Andrusk2 a întrebat:

Salut!
Iar o problema cu ochii…
Azi am vrut sa pun niste pastile de clor la piscina ca sa o dezinfecteze si cand am deschis cutia a iesit un abur asa de clor, praf mai bine zis. si am vazut acum ca am ochii cam rosii, dar nu ma ustura. imi va trece pana dimineata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Citeste inainte ce scrie pe cutie, ca acolo scrie ca se manipuleaza NUMAI cu ochelari si manusir de protectie fiindac este toxic!
Fugi la spital sau la medicul oftalmolog!

| Brizbriz a răspuns:

Ai scapat ieftin
clorul NU se foloseste in spatii inchise, decat daca se aeriseste sau se pleaca imediat, de asemenea, in piscina, ar fi bine sa arunci pastilele in apa si sa pleci, nu sa stai langa sa iti intre otrava in ochi

| MihaiSpeedster a răspuns:

Da. E o iritație temporară. Cănd pui clor, e bine să folosești și mănuși de cauciuc, că poate fără să vrei te freci la ochi mai târziu.