Asa se intampla dupa menstruatie.Se numeate secretie, este maro de la sangele care a mai ramas amestecat cu secretia.Secretia nu va mai fi maro sau colorata dupa cateva zile... spre ca ti-am fost de folos!
Bună!
Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată
În general, timp de 1-2 zile după menstruaţie, apare acea secreţie maronie ( care, treptat, devine mai lichidă/"subţire" şi mai deschisă la culoare ) deoarece vaginul se "curăţă" de surplusul de sânge menstrual rămas.
Toate cele bune.
Tot ciclul este, la inceput si la sfarsit este mai maro, sa nu te sperii ca nu este nimic grav, asa este la fiecare fata :*
IuckChiar crezi ca era nevoie sa intrebi asa ceva pe internet? E mai indicat sa ti intrebi mama, prntru ca e MAMA si Intelege.Pace!
Eu cred ca si tu ai anumite intrebari despre care ai vrea sa dicuti mai bine cu un strain ndecit cu mama .....asaca ciocolatoo daca nu ai vrea sa ajuti nu scrie aceste mesage sunt unii disperatii care chiar vrea sa aflee
Sincer si mie mi se intampla la fel. ca sa nu te mai patezi, ia un protej-slip (Discreet de exemplu). sunt create special pentru asa ceva. Pa ^.^
Larisamonica întreabă: