| Marca a întrebat:

Salut iarasi eu cu intrebarile astea de fete happy deci dupa menstruatie am observat pe chilotei o pata maro... dupa o zi am observat tot acelasi maro dar mai lichid... ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sontzy a răspuns:

Asa se intampla dupa menstruatie.Se numeate secretie, este maro de la sangele care a mai ramas amestecat cu secretia.Secretia nu va mai fi maro sau colorata dupa cateva zile... spre ca ti-am fost de folos! happy

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată happy

În general, timp de 1-2 zile după menstruaţie, apare acea secreţie maronie ( care, treptat, devine mai lichidă/"subţire" şi mai deschisă la culoare ) deoarece vaginul se "curăţă" de surplusul de sânge menstrual rămas.

Toate cele bune.

| lizy12iul a răspuns:

Tot ciclul este, la inceput si la sfarsit este mai maro, sa nu te sperii ca nu este nimic grav, asa este la fiecare fata :*

| Marca explică (pentru lizy12iul):

Multumesc tuturor :*

| Ciocolataaaaaaaaa a răspuns:

IucklaughingChiar crezi ca era nevoie sa intrebi asa ceva pe internet? E mai indicat sa ti intrebi mama, prntru ca e MAMA si Intelege.Pace!

| Marca explică (pentru Ciocolataaaaaaaaa):

Eu cred ca si tu ai anumite intrebari despre care ai vrea sa dicuti mai bine cu un strain ndecit cu mama .....asaca ciocolatoo daca nu ai vrea sa ajuti nu scrie aceste mesage sunt unii disperatii care chiar vrea sa aflee

| EnourmousLove0909 a răspuns:

Sincer si mie mi se intampla la fel. ca sa nu te mai patezi, ia un protej-slip (Discreet de exemplu). sunt create special pentru asa ceva. Pa ^.^

| P3p3 a răspuns:

Sunt resturi de ciclu menstrual amestecate cu secretie, de aceea e maro