| broscuta111 a întrebat:

Salut,iau anticeptionale Yasmin de o saptamana, si am mici singerari, care este cauza? mentionez ca nu in fiecare zi, de doua ori am observat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Cred ca ai vrut sa zici "iau si nu beu"
La indemnul cui ai luat aceste anticonceptionale? nu crezi ca ar fi indicat sa ceri parerea medicului de familie si apoi a celui de specialitate?
Eu asa ti-as recomanda.
O zi frumoasa sa aihappy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai intreaba l pe medicul care ti le a prescris

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, aceste sângerări ( spotting-ul ) reprezintă o reacţie adversă la AC!

"4. REACŢII ADVERSE POSIBILE
Ca toate medicamentele, Yasmin poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.

Ceea ce urmează este o listă a reacţiilor adverse care au fost legate de utilizarea Yasmin:

Reacţii adverse frecvente ( apar la mai mult de 1 din 100, dar la mai puţin de 1 din 10 femei):
* tulburări menstruale, sângerări între menstruaţii" - SURSA = Prospectul de la linkul :
http://www.anm.ro/_/_PRO/PRO_2796_24.09.10.pdf?anmPage=1685ID=33678

Aceste reacţii adverse apar, în general, în primele 1-3 luni de administrare ( până când organismul se "obişnuieşte" cu AC ).

Toate cele bune.