| SuntMidu a întrebat:

Salut! Iau tratament pentru tuberculoză de o luna și 3 săptămâni, iar înainte să mi se pună diagnosticul de tuberculoză ganglionara, aveam ușoare amețeli, dar le aveam toată ziua. Iar acum, am început să am scaune ciudate și disconfort abdominal, iar doamna doctor mi-a adăugat în tratament 2 probiotice. Nu știu sigur dacă de la probiotice, dar de când mi le-a adăugat, mi-a revenit din nou acea ușoară amețeala. De la tuberculoză nu cred ca e din cauza ca toate analizele mi-au ieșit bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Smmo a răspuns:

Buna, ai parte de o boala cu tratament cam dur. Pentru ameteli, incearca sa bei mai multa apa (daca nu prea bei), sa ai o greutate normala pentru varsta pe care o ai (daca esti subponderal) si sa consumi calciu sub diferite forme si proteine. Ai nevoie de o dieta echilibrata si chiar un surplus de carne, lapte, oua. Eu nu as renunta la dulciuri, cel putin nu de tot. Glucoza este necesara functionarii creierului si apoi dulciurile te binedispun, iar tu ai nevoie de ceva de acest gen.
Evita sa fii trist, evita supararile cu familia si cei apropiati, nu te izola mai mult decat trebuie si nu te lasa marginalizat, mergi la aer curat oricand poti.
Modificarile de scaun si urina sunt posibile de la tratament, pot sa apara chiar si bufeuri si stari de voma. Verifica pe prospecte. Nu te speria, ia pastilele incet si pe urma ofera-ti un premiu.
Daca esti slab, daca iti permiti si simti nevoia sa te fortifici, cred ca iti va face bine acest tip de suplimente alimentare:
https://freseniuskabi-magazin.ro/......45983.html

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau de suferinta ta, din pacate boala este foarte grava si necesita multe luni de antibiotice puternice, care intr-adevar
distrug flora stomacala si intestinala, provocand scaune diareice.

Antibioticele sunt cele care ti-au distrus flora stomacala iar probioticele incearca sa repare stoamcul, populandu-l cu bacterii bune, sanatoase, dar sunt probabil foarte slabe si nu resusesc sa afac prea mult la acest moment.

Pune mana si mananca sanatos cu multa carne si legume, ca boala de plamani sa intre in remisie.
EVITA DULCELE si sucurile, fiindca fac ca boala sa evolueze iar probioticele nu pot face fata zaharului, ca si cancerul, hranindu-se cu zahar.

Sanatate foarte multa si recuperare usoara.

PS Impotriva diareei mia poti lua CARBUNE Medicinal, de la farmacie. Costa foarte putin dar ajuta enorm la oprirea diareei.