| Dragon32 a întrebat:

Salut.Ieri a fost prima mea zi de liceu.(nu am fost săptămână trecuta deoarece m-am simțit rau si am avut febra.Azi am făcut cunoștință cu o parte din colegi.Nu stiu de ce cam de la prima oră m-a apucat un tremurat usor,când stăteam cu mâna stângă pe banca intr-o anumita poziție începea să îmi tremure.Din acel moment parca nu mai eram eu.M-a apucat o stare de dezorientare ca atunci cand cineva ar avea febra,iar mișcările mi s-au diminuat.(capul meu nu mai avea aceeasi mobilitate de rotație și nu puteam urmării cu ochii foarte atent profesorul din cauza gatului. Dupa a treia oră am devenit foarte rusinos si toata ziua am stat doar în banca iar la ora în timp ce aveam starea aceea "ca de febra", nu ma puteam concentra.Ce credeti ca am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Caro34 a răspuns:

Ai fost la medic? De ce nu-ti iei o scutire si sa vb cu cineva sa-ti aduca temele acasa si sa mai stai cateva zile sa-ti revii? Ce alte simptome ai mai avut / ai? Numai bine!