| AndreiPopovici6969 a întrebat:

Salut! Ieri a început sa ma apese ceva. Totul a început cand am observat ca nu mai urinam cum trebuie. Mergeam la baie și trebuia sa ma forțez sa scot câțiva stropi. Simțeam vezica plina tot timpul, indiferent dacă urinam. Acum am observat ca dacă beau multe, multe lichide, simt nevoia sa urinez și o fac cum trebuie. Însă după ce urinez cum trebuie încă îmi simt vezica plina, și dacă încerc sa ma duc din nou la baie sa ma usurez nu pot dacă nu ma forțez. Sunt băiat și am 15 ani. Ce ar putea fi? Raceala la vezica? Sunt super panicat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
40 răspunsuri:
| AnotherGirl a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Nu ai cum să faci cancer de prostată sau blocaj renal. Efectiv nu ai cum. Dar văd că nu te pot convinge și chiar nu știu cum să te ajut, sincer. sad

| AndreiPopovici6969 explică (pentru AnotherGirl):

Sunt super panicat, mai ales datorita faptului ca se intampla de aproape 2 zile.

| AnotherGirl a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Te cred și te înțeleg. Vorbește cu părinții tăi despre asta și va fi bine. Noi aici nu te putem ajuta. Însă ei pot.

Încă o dată, nu ai nimic grav și nu vei muri. happy

| AndreiPopovici6969 explică (pentru AnotherGirl):

Mulțumesc enorm

| AndreiPopovici6969 explică (pentru AndreiPopovici6969):

Dar este normal sa nu pot sa urinez? Sa trebuiască sa ma așez în pozitie de șezut și sa ma forțez?

| Violleta2022 a răspuns:

Cand exagerezi cu masturbarea risti sa ti se inflameze canalul urinar care-i comun si atunci apar probleme mari.
Daca nu poti urina in maxim 24 de ore, mergi urgent la spital!

| AndreiPopovici6969 explică (pentru Violleta2022):

Pot urina, am momente cand merg la toaleta si urinez cum trebuie, fara arsuri, fara durere, fara usturime, culoarea urinei este transparenta, deci cred ca e bine, dar dupa ce am urinat cum trebuie simt ca vezica mea inca este plina, iar daca ma duc din nou la toaleta daca ma fortez scot cateva picaturi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Sigur ca poti urina, ca o inflamatie nu blocheaza de tot canalul urinar, doar il stranguleaza facand greoaie urinarea.
Dupa cum spuneam, masturbarea excesiva duce la eliminari de sange, cand nu mai este sperma, dar si la inflamarea canalului.
Ia o pauza de cateva saptamani de la mas-tur-bare, ca sa treaca inflamatia, iar pe viitor odata la 3 zile este limita, ca sa nu ajungi din nou in aceeasi situatie.

| AndreiPopovici6969 explică (pentru Violleta2022):

Deci... grav nu este, nu?

| Violleta2022 a răspuns (pentru AndreiPopovici6969):

Numai tu stii daca-i grav, ca nu-i normal sa nu poti urina...asta este clar!