| papuciirupti a întrebat:

ieri am baut o doza de bere si azi m-a durut toata ziua burta in partea stanga, am fost pe la mai mult gastroenterologi cu o poveste mai veche si anume prea multe gaze(lor li se pare normal) dar de fapt sunt peste limita, nu pot sa mananc prajeli sau prea condimentate, am evitat cafeaua si acidulatele dar ieri am baut o bere de pofta...
ce credeti ca as putea avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
32 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil esti plin de candida albicanius!
Un tratament naturist cu chefir baut dimineata pe stomacul gol si seara la culcare, macar 2-3 luni, ti-ar regla stomacul si ti-ar repopula intestinele cu bacterii bune, sanatoase (probiotice).
Chefirul (se mai scrie si kefir) este cel mai complex si mai sanatos probiotic natural (un fel de lapte batut/fermentat).

| papuciirupti explică (pentru Violleta2022):

Nu te supara dar ai cam incurcat borcanelewinking