| sammyr a întrebat:

Ieri am cazut cu bicicleta si am 3 julituri pe fata. Vreau sa stiu daca exista o crema pentru vindecarea rapida si ce trebuie sa fac ca sa nu imi ramana semne pe fata. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Aplici unguent oftalmic, trece fără probleme, nu rupi cojile, se vor descuama singure.
Pa, pa.

| ovidius a răspuns:

Poţi încerca cu propolis.
Ştiu persoane care au avut arsuri pe faţă. Şi după un tratament cu propolis nu se mai vede nimic.

| Naяutσ a răspuns:

Nu folosi crema, mai bine date cu un pic de spirt se va forma mai repede coarja aia, crema doar inmoaie; 3 Daca nu le rupi nu o sa-ti ramana semne.

| AndreeeaConstantin a răspuns:

Crema de galbenele e sfanta. si daca nu rupi cojile, nu ar trebui sa iti ramane semne. ai grija happy

| sammyr explică (pentru AndreeeaConstantin):

Mi-am dat cu crema de galbenele pe julituri. Dar acum am observat ca s-au facut albe si nu se mai vad juliturile... cea mai mare grija a mea e sa nu raman cu semne

| yry14 a răspuns:

Iti pot recomanda Aloe First, un spray cu aloe, care trebuie aplicat direct pe rana(te va ustura pe moment, dar se va vindeca repede, iti spun din experienta).

| Rolly_Neymar_1994 a răspuns:

Este crema galbenele cu aia date pe fata si o sa iti treaca juliturile

| sammyr explică (pentru Rolly_Neymar_1994):

Multumesc happy

| RobDogg a răspuns (pentru Rolly_Neymar_1994):

Rolly are dreptate si merita funda aici.