| M371n1s7 a întrebat:

Ieri am fost la vie (in Italia) si m-au muscat niste musculite de picioare de imi dadea sangele si seara cand am ajuns acasa aveam picioarele umflate la incheieturi, credeti ca am facut vreo alergie sau cand cauza ca am stat toata ziua in picioare si am facut kilometri? Ceilalti nu au patit asta cu toate ca i-au muscat musculitele. Mi-e frica sa nu patesc ceva...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| dragonmagd a răspuns:

De obicei se umfla local, adică numai în jurul înțepăturii, soc anafilactic ai fi făcut în primele minute. Dacă nu obișnuiești să parcurgi distante mari pe jos, sigur asta estea buba.

| Zbant_Alexandru_1999 a răspuns:

Ai putea sa vizitezi un medic daca in decurs de 24 de ore se inroseste sau ustura daca nu vezi cum se manifesta ca poate ai o sensibilitate la muscaturile de insecte.