| Dinamovistul101 a întrebat:

Salut, ieri am fumat in jur de 5 tigari a, adica m-a tras in piept si azi respir greu si smit ca ma sufoc, nu am asm si am 15 ani. daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu mai fuma daca stii ca iti face rau

| 0rlando a răspuns:

De la fumat nu e.
Mai degrabă ar fi o paranoia...

| Lynna a răspuns:

Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa te lasi de fumat.

| Niiiicu a răspuns:

E de la faptul ca ai fumat prea mult, renunta la fumatwinking

| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Este prima oara cand fumezi? Daca da, poate fi un impact provizoriu.
Nu este nimic grav, indicat fiind sa lasi tutunul, tot organismul tau fiind afectat de peste 2000 de substante toxice sa nu mai vorbim de cheltuieli materiale.

Sanatate!

P.S.: Unicul Capitan, Catalin Hildan!

Peluza C.H.

| Dinamovistul101 explică (pentru DraudeS):

Nu, nu este prima oara cand fumez dar e prima oara cand fumez in cantitate mai mare..iti multumesc frumos pentru raspuns. Ti-am dat un vot. PS : Dinamo pan la moarte big grin

| TheDifference a răspuns:

Lasa-te! altceva nu stiu laughing

| roxkiss a răspuns:

Doamne, doamne, ce pot sa zic nu fuma, asta e, nu o sa faci nimin. daca nu lasi duce la cancer al esofagului, a limbii si poti sa nu ai copii, pai e decizia ta...

| Dinamovistul101 explică:

Pai nu o sa mai fumez...dar la mine e cam ereditar tata fumeaza 3 pachete de Kent pe zi de 20 de ani incoace.am incercat dar nu o sa mai fumez

| costi900 a răspuns:

Sincer si eu am incercat si nu simteam nimic tocmai de asta mam si lasat laughing

| costi900 a răspuns (pentru costi900):

P.S fumam 3-4...

| AntonioDumeIoan a răspuns:

Lasate de fumat, du-te la un doctor

| Mihaela_Buzduganmih_1998 a răspuns:

Da 1.lasate de fumat 2.bea cat mai multa apa 3.incearca sa respiri aer foarte curat

| Twyti a răspuns:

Frate, nu te mai distruge cu alea, cauta pe google imagini : ''plamanii unui fumator'' si sa evzi dp ca aceeasi plamani ii ai si tu. daca respiri greu d acum, da doamne sa mai traiesti un an, lasate frate, e un sfat, sa vezi ca daca stai si mananci si uh ceva mai sanatos o sa ti se refaca, da daca o ti tot asa, bafta. funda?