Aaa, pai de ce nu zici asa. Aia e febra. Incearca sa o misti usor de tot, ca sa dispara incetisor durerea, nu trebuie sa te fortezi.Ar fi indicat si niste masaj,dar eu nu-l recomand,pentru ca stiu ce inseamna febra pe spate, si ai niste dureri ingrozitoare la masaj. In timp trece, nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca ai jucat astazi handbal si tot astazi a inceput sa te doara, inseamna ca ai tras serios de tine. E un lucru bun, pentru ca cu cat apare mai repede febra, cu atat dispare mai repede.
Continua sa folosesti partea care te doare si durerea o sa dispara de la obisnuinta. ai putea incerca si sa masezi locul sau sa pui niste gheata.
succes!
Salut. Ai facut ori o simpla febra musculara, pentru ca te-ai fortat cam mult, sau vreo intindere. Daca te doare zona antebratului care continua din palma si e chiar pe incheietura, atunci e intindere, si se vindeca cu niste gheata. Daca e febra, 2-3 zile si trece. Incearca sa nu fortezi mana aia in urmatoarele zile. Cand mai joci handbal, incalzeste-te bine(aici ma refer si la picioare). Sper ca te-am ajutat.
Aaa, pai de ce nu zici asa. Aia e febra. Incearca sa o misti usor de tot, ca sa dispara incetisor durerea, nu trebuie sa te fortezi.Ar fi indicat si niste masaj,dar eu nu-l recomand,pentru ca stiu ce inseamna febra pe spate, si ai niste dureri ingrozitoare la masaj. In timp trece, nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca ai jucat astazi handbal si tot astazi a inceput sa te doara, inseamna ca ai tras serios de tine. E un lucru bun, pentru ca cu cat apare mai repede febra, cu atat dispare mai repede.
Maseaza mana cu Voltaren sau altceva, ori pune o compresa si din cand in cand misca mana in sus si in jos.
Nu exista nici o actiune in urma careia durerea sa dispara brusc. cel mai recomandat este sa te masezi cu alifii antiinflamatoare gen BenGay, Lioton Gel, Fastum Gel, Puterea Ursului etc, iar in 2-3 zile (depinde ce ai tu acolo) durerea o sa treaca. sper ca ti-am fost de ajutor. funda?
Diamond5 întreabă: