Ia un antialgic( Algocalmin, de exemplu) si pe viitor evita genul asta de traumatisme, nu aduc nimic bun.
Ar fi indicat/prudent sa iti faci un CT cranian. http://www.i-medic.ro/analize/tomografia-computerizata-ct
Normal ca te doare daca ai dat cu capul. ai rabdare 2 3 zile si sigur o sa iti treaca, eventual ia o aspirina sau un antiflamator
Loviturile la cap pot fi periculoase in timp. O sa treaca si echimoza (vanataia) cu comprese reci. Incearca pe viitor sa eviti astfel de lovituri.
Tu cand te enervezi te lovesti cu capu de ceva? Asa ceva n-am mai auzit... N-ai nimic, doar un cucui.
Buna
Nu are cum sa te traga curentul la cap. poate la masea, dar nu la cap.
Teai lovit groaznic la cap, si inca esti perturbat din aceasta cauza. Daca te doare in continuare, du-te la urgente sa iti faca o radiografie. Acolo se va vedea clara daca ai craneul afectat.
Pentru numele lui Dumnezeu, daca stii ca nu ai habar de ceva, nu mai dovedi asta. Sensibilitatea la curentii de aer este atat la cap cat si la masele.
Nu ai ce comrmenta. Nu stii ce zici.
Centreazate in subiect, si in ce a intrebat persoana.
Te sfatuiesc sa nu mai emiti ineptii. Te rog sa te documentezi ca sa vezi ca dumneata gresesti.
Nu este problema mea ca nu admiti faptul ca ai gresit.
Da, este o problema totusi ca emiti informatii false. Pur si simplu, ti-am vazut raspunsul si te-am corectat.
Va sfatuiesc sa faceti un mic efort si sa va documentati si sa lasati orgoliul deoparte.
In termini medicini exita asa ceva. Probabil ar trebui sa te documentezi tu si nubdoar sa cauti pe google.
Mi se pare perfect ca vrei sa corectezi, dar exista forme ai forme. Putina educatie te rog fumos, nu e nevoie sa zici "pentru numele lui Dumnezeu".
Repet, daca tu gasesti intro carte acest termen "curent la cap", eu imi rectific raspunsul si imi accept greseala.
Aveti carente grave din punct de vedere al cititului.
Am afirmat asa: " Sensibilitatea la curentii de aer este atat la cap cat si la masele." in nici un caz nu am zis " curent la cap."
Dar dumneata stiti numai de "curent la masea", se pare.
Curentii de aer pot afecta sinusurile, maselele, pot provoca dureri de cap, rinite...bineinteles nu ca si cauza directa dar este destul pentru a contribui la inflamatii. Dar pentru dumneavoastra astea nu ar trebui sa fie strain dar se pare ca este.
Vorba din popor "m-a tras curentul" se refera la ce spuneam mai sus.
Dumneavostra continuati cu orgoliul acela la infinit, tot nu aveti bunul simt sa va treziti din orgoliul chior pe care il afisati.
Pentru asta nu trebuie sa caut pe google. E un lucru elementar pentru cadrele medicale. Nu va mai dati rotunda.
Sa vedem, daca ar trebui sa ne luam dupa vorbe din popor, is prea multe. Tu stii ce zici? Cand te afecteaza curentul la masea, se afecteaza nervul.
Ai auzit despre cele 12 pare craneale? El s-a lovit la cap, presupun ca in frunte fin ce zici, sau nu conteaza in alt loc. unde la tras curentul acolo? Fii serios, nu poti baza un diagnostic medical pe vorbele poporului. Sau cumva din documentarea ta se poate? Pentru ca pe mine mau invatat ca nu.
Acum, e decizia ta daca accepti toate vorbele din popor sau nu.
Si te rog fumos, evita jignirile, cred ca nu e cazul. Sau nu esti in stare sa iti aperi parerea fara a jignii?
Ce vorbeam cu dumneata nu are legatura cu intrebarea userului. Nu am afirmat ca problema lui se trage de la "curent la cap". Nu ma iau dupa vorbele din popor, in primul rand.
In fine, imi fac Mea Culpa in fata dumneavoastra. Se pare ca am interpetat eu gresit. am avut impresia ca in primul post ati afirmat ca nu exista curent la cap ci doar la masea prin afirmatia "Nu are cum sa te traga curentul la cap. poate la masea, dar nu la cap.".
Imi cer mii de scuze ca nu am fost atent si da recunosc eu am carente la citit se pare.
Am avut impresia ca ati vrut sa ziceti ca nu exista sensibilitate la cap la curentii de aer ci doar la masea.
Dar dumneavoastra ziceati de problema userului. Se pare ca ar trebui pe viitor sa acord mai multa atentie la ce spune cineva.
Am avut de a face inaintea de a vedea intrebarea aceasta al userului, cu alte intrebari pe care alti useri dadeau raspunsuri de-a dreptul eronate. Si eram asa revoltat.
Pe urma din neatentie, crezand altceva, m-am luat de dumneata.
Imi cer scuze public, sper ca dumneavoastra sa-mi iertati prostia de care am dat dovada.
Te contrazic la prima idee. Curentul te poate trage la cap, in zona sinusurilor. Exista chiar si o boala acolo. Se numeste sinuzita
N-a jignit cu nimic, poate tu ar trebui sa iei invatare de la el si sa stai in banca ta daca tot nu stii nimic. Curentul te poate trage in zona capului... si anume la sinusuri
Baieti, baieti. ea se referea la intrebarea userului, ca problema lui nu are legatura cu faptul ca "l-a tras curentul".
Si eu am facut greseala, sa ma cert cu ea pe tema asta.
In fine, nici eu nu mai stiu ce si cum.
M-am certat cu ea pentru ca am inteles ca a afirmat ca nu exista sensibilitate la cap la curentii de aer ci doar la masea. Dar ea se referea la chestia ca durerea pe care o are nu se trage de la faptul ca "l-a tras curentul".
In alta ordine de idei, ea greseste daca considera ca nu exista sensibilitate la curentii de aer;
Dar cert este ca nu cred ca a vrut sa zica asta, cred ca se referea la altceva.
Nici nu mai inteleg nimic, daca in ultima vreme unii se exprima din scurt, neelaborat. Uite asa am ajuns sa ma cert degeaba.
Nu este de la curent.este de la lovitura.este zona mai sensibila.normal trebuia sa tii se innegreasca aman2 ochii daca lovitura a fost puternica.o sa iti treaba
Exista o mica sansa sa ai o contuzie, dar cel mai probabil te vei alege cu un cucui sau o vantaie. Cum a zis si Silviu trebuia sa ti se invineteasca amandoi ochii daca lovitura a fost chiar asa de puternica.
Deeaandreea9156 întreabă: