| AcelasiDarNuMereu a întrebat:

Salut, ieri m-am jucat tenis de picior vreo 2 ore mi se pare si la cateva faze am fost nevoit sa le scot cumva… sa le dau pe spate. Ieri nu am avut nimic, dar azi de cand m-am trezit si pana acum asta fiind 15:29, am fost intr-o continua durere in partea stanga la brau cumva. Cand pun mana simt sinte bile/bilute dar stiam de ele de… cand ma stiu, ca am si in partea dreapta. Dar acum in partea stanga unde ma doare rau, ca de abia umblu, zici ca sunt mai multe bilute, gen cu 2-3, nu stiu cum sa explic, asa mi se pare. Ce ar trebui sa fac? Ar trebui sa vad daca se inrautateste, sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dinaprilie a răspuns:

Pare doar fabra musculara. Poti aplica niste gheata poti lua niste ibuprofen pentru inflamatie. Vezi in doua trei zile cum mai este.

0 răspunsuri: