| necunoscutulanonim973 a întrebat:

Ieri m-am ras la penis cu o lama de ras normala si acum am o mancarime insuportabila si unele zone sunt putin rosii deci presupun ca m-am iritat nu? Ce as putea sa fac sa scap de mancarime? Ar trebuii sa imi dau cu ceva sau ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Aftershave

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa te dai cu ceva creme hidratante

| Frank51 a răspuns:

That's why i use a trimmer.

Daca totusi vrei la zero, incearca sa o faci cand faci baie, cand pielea este umeda si odihnita. Si daca se poate foloseste o spuma de ras, nu sapun.

| Delcatty a răspuns:

Probabil ca ai fire crescute in piele, nu m-ar mira. Probabil te-ai ras/ai folosit crema epilatoare in directie opusa cresterii firului de par si de-aceea. Foloseste apa calda ca sa inmoi pielea si foloseste un exfoliant, ideea e ca pielea aia sa se subtieze si firul sa ajunga la suprafata.
Data viitoare foloseste spuma de ras/gel sau chiar sapun cand te razi. Asta lubrifiaza tesutul si iti va fi mai usor, mai putine rani.

| necunoscutulanonim973 explică:

M-am ras in timp ce faceam baie sar nu am folosit nici spuma de ras nici sapun din pacate