Daca era viespe inseamna ca nu te.ai frecat indeajuns de bine cu sare.
daca era albina ti.a lasat acul acolo, deci trebuie scos.:d
Ar trebui sa iti dai cu crema de mancaturi o gasesti la farmacie dar daca nu iti trece ar trebui sa te duci la doctor.
Daca ti-a ramas acul in deget, si daca a fost foarte rapid fara indoiala a fost o viespe.Fa dezinfectie cu "Perikisi".
Poi cel mai bine daca vezi ca tot ti se umfla du-te la un doctor, Nu te juca cu asta daca nu poti pune un pansament cu gheata sau o foaie de varza acum fundita pliz
De mancat nu ma mananca mereu ieri m-a intepat mai degraba cred ca a fost o albina pentru ca acul mi-a ramas in deget dar l-am scos doar degetul e umflat si atat
Ai putea incerca o crema de la farmacie sa o intrebi pe farmacista ce iti recomnada pentru intepaturi de albina sau viespe sau sa-ti pui gheata la deget.
Salut. In primul rand sper ca nu esti alergic la intepatura de albina, caz in care e mult mai dificil de tratat. Pentru umflatura foloseste un unguent cu antihistaminic ( exemplu Dermodrin) si eventual Ibuprofen pentru durere. Insanatosire grabnica
Iti dau un sfat bun nu te du la spital..in primul' rand te taxeaza cu 50 lei si dupa aceea te dau cu o crema care iti trece pentru cateva ore si te ia din nou direrea
eu nu am gasit leacu desi am o saptamana de cand ma doare
Vlalslsl întreabă: