Medicul tău ortodont știe cel mai bine situația, deci pe el ar trebui să îl întrebi deoarece fiecare tratament este unic.
Salut, cat ai dat pe aparat, ca m-ar interesa si pe mine si cam cat te-a costat?
Intretinerea si alte prostii.
Buna! Gutiera pe care urmează sa o Primești nu poate sa modifice poziția dinților (cele care pot face asta sunt Alignere, extrem de scumpe, mii de euro). Gutiera ta o sa trebuiască sa o porți ca anomaliile pe care tu le-ai avut sa nu revină la forma lor inițială. De asta e extrem de important sa conștientizezi ca, fără cooperarea ta, tratamentul nu o sa fie complet realizat. Legat de acea mică tremă ("strungă"), poate într-adevăr mai putea sa îți lase apartul încă vreo o luna, dar probabil medicul a considerat ca era nesemnificativ acel spațiu sau poate ca nu mai putea amâna tratamentul ortodontic (din diverse motive). Nu l-ai întrebat înainte sa îți spună ca îl scoate, de ce mai ai o mică "strungă"? In orice caz, nu este o problema mare, acel mic spațiu ți-l poate Închide ușor cu rășină compozita (e un material foarte estetic ce se folosește si la obturații/plombe)
Multumesc pentru raspuns! Nu am observat decat atunci cand am ajuns acasa, din cauza asta nu am putut sa ii comunic problema. Este posibil sa nu o fi vazut-o?
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: