| BogdanDavidZ a întrebat:

Salut, ieri mi-am extras doi molari de minte. Ma doare cam tare locul, este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

S-au scos normal sau au avut radacina inversa.
Este normal sa te doara stai linistit si ia cum zicea si userul de mai sus anti-inflamator la nevoie!

2 răspunsuri:
| Melle a răspuns:

Depinde de cum a decurs extracția și dacă a fost operație sau extracție normala. In orice caz am trecut prin asta și vei mai avea dureri încă 2-3 zile poate. Îți recomand un anti-inflamator și poate niște Ibu dacă ai dureri prea insuportabile. Multă sănătate?

| EllaAndreea1655 a răspuns:

Daa, e perfect normal, in cateva zile locul se va inchide dar pana atunci ai grija la alimentatie lichide sa nu tragi aer rece, si la mai multe chestii ce pot sa afecteze locul. Eu am extras o masea in urma cu 3 zile si deja ma simt mai bine. Daca ai dureri mari poti lua eventual o pastile. Bafta!