| Perversul69 a întrebat:

Ieri mi-am ras parul pubian, iar azi au inceput as apara puncte rosii, si am niste mancarimi insuportabile. Ce sa fac? Trece de la sine sau sa aplic ceva unguente? (Baiat, 18 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| JustmeV a răspuns:

Data viitoare foloseste crema depilatoare Veet. Ai instructiunile pe cutie sau pe internet, si nu te irita. Gasesti crema la orice supermarket. Deocamdata foloseste o crema hidratanta sau crema de galbenele pentru iritatie, si nu te scarpina pe cat se poate. In doua zile iti va trece!

| Violleta2022 a răspuns:

Care a fost scopul sa te razi la pubis?
Cand parul ala are rolul lui... ma rog, acum o sa fii cu puta in pioneze, pana iti va creste parul, nu mai spun de iritatie, opareala samd.
Dar, a trebuit sa experimentezi pe prorpia-ti piele, ca sa intelegi de ce este mai sanatos sa ai par pubian.

| untaken a răspuns (pentru Violleta2022):

Poate are vreo intalnire importanta...

| Violleta2022 a răspuns (pentru untaken):

Dar tu de unde stii motivul lui, esti avocatul lui?

suntserios
| suntserios a răspuns:

O sa treaca... dupa ce te chinuie bine vreo catevea zile

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Cu apa si sapun ai incercat? este mult mai indicat decat epilarea, asta in cazul in care nu dansezi la bara. data viitoare sa scurtezi larul la dimensiunea de 1-1, 5 cm

| ALGator a răspuns:

Merge niste unguent. Dispare de la sine. Dupa aceea creste parul, putin-putintel si o sa te manince.
Te obisnuiesti.

| sweetangels a răspuns:

Da cu spirt, e o solutie de moment. te lasa mancarimile

Răspuns utilizator avertizat
| popescucarmen43 a răspuns:

Doamnee,nu se rade cu lama..bineinteles ca te iriti ..nu stiu ce ai putea folosi, dar nu ti recomand lama.ori ceara ori crema

| Perversul69 explică (pentru popescucarmen43):

Pai ce altceva daca nu lama?

| AlinutaAlina2468 a răspuns:

Incearca crema de gălbenele!