Stii nu e neaparat ca durerea sa fi de la fotbal, de fapt nici nu cred ca-i de le fotbal...Si eu am avut astfel de dureri care au persistat, incat nici nu puteam sa merg...Am fost la niste doctori vai de capul lor fiecare cu alta parere asupra durerii oricum acum stiu de la ce e cauzata la mine, dar n-am de unde sa stiu la tine.Ia-ti plasture cu paprika ai sa vezi ca o sa te ajute.Crede-ma ca am incercat si eu cu el.Cat despre tine cel mai bine e sa te duci la doctor, ca asa si eu am crezut prima data ca e o durere de moment da nu era asa. Sper ca te-am ajutat, stii si eu am patit la fel
Stii nu e neaparat ca durerea sa fi de la fotbal, de fapt nici nu cred ca-i de le fotbal...Si eu am avut astfel de dureri care au persistat, incat nici nu puteam sa merg...Am fost la niste doctori vai de capul lor fiecare cu alta parere asupra durerii oricum acum stiu de la ce e cauzata la mine, dar n-am de unde sa stiu la tine.Ia-ti plasture cu paprika ai sa vezi ca o sa te ajute.Crede-ma ca am incercat si eu cu el.Cat despre tine cel mai bine e sa te duci la doctor,